martes, 15 de diciembre de 2009

Celebración por el día Internacional del Inmigrante

La Generalitat de Catalunya, en col•laboració amb la Xarxa 18 de desembre de Catalunya, organitza l'acte institucional en motiu del Dia Internacional del Migrant, que tindrà lloc el proper dissabte 19 de desembre a les 17:00 hores.

Lloc: Parlament de Catalunya. Parc de la Ciutadella
Horari: Matí de 9'30h a 14'30h Tarda de 16'30h a 18h
Organitza: Secretaria per a la Immigració

PROGRAMA
MATÍ: Jornada d’Associacionisme d’origen Immigrant

Durant el matí tindrà lloc la Jornada anual d'Associacionisme i Participació organitzada per la Secretaria per a la Immigració. Començarà a les 10:00 hores. La inauguració anirà a càrrec del president del Parlament, Ernest Benach, i al llarg de la sessió es farà el lliurament de premis del concurs "Som Catalunya. País de convivència", convocat per la Secretaria amb l'objectiu de sensibilitzar el conjunt de la població sobre la convivència entre cultures i sobre la importància de mantenir la cohesió social. També hi haurà intervencions institucionals i de representants d'entitats de persones immigrades. El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, tancarà la jornada d'associacionisme pensada com a espai de reflexió i debat sobre la participació social, els drets polítics i de ciutadania, el paper de les dones i l'estat actual del teixit associatiu vinculat a la immigració a Catalunya.


TARDA: Acte Institucional

Per la tarda, també a la seu del Parlament, tindrà lloc l'acte institucional de celebració del Dia Internacional del Migrant. L'acte comptarà amb la participació del President del Parlament, el Secretari per a la Immigració, el Primer Tinent de l'Alcaldia de Barcelona, així com la participació de representants del Consell Municipal d'Immigració de Barcelona, de la Taula de Ciutadania i Immigració i de la Xarxa 18 de Desembre.

La Jornada sobre associacionisme i participació de la població d’origen immigrat a Catalunya, és una convocatòria oberta. Hi són convidades totes les entitats d’immigrats en condicions de participar i contribuir a un espai de reflexió que pretén millorar el teixit associatiu català i la seva relació amb l’administrac.

0 comentarios:

Publicar un comentario