lunes, 30 de noviembre de 2009

DIA INTERNACIONAL DEL MIGRANTE

Benvolguts, benvolgudes,

El 4 de desembre del 2000 l'Assemblea General de les Nacions Unides va proclamar com a Dia Internacional del Migrant el 18 de desembre.

En aquesta resolució convida als Estats membres, així com a les organitzacions intergovernamentals i no governamentals, a què, per commemorar el Dia Internacional del Migrant, entre d'altres coses, facin difusió sobre els drets humans i les llibertats fonamentals dels migrants, intercanviïn experiències i formulin mesures per protegir-los.

Per aquest motiu el dia 13 de desembre el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona ofereix una Festa ciutadana al Moll de la Fusta. En aquesta festa es vol crear un espai de trobada entre la ciutadania de Barcelona i les entitats que formen part del Consell, les quals treballen per la plena ciutadania de les persones immigrades i per una ciutat intercultural.

Festa ciutadana - Dia Internacional del Migrant
DÍA: 13 de desembre
HORA: 11 a 17 h


LUGAR: Moll de la Fusta

A continuació us fem arribar el programa amb algunes de les activitats que tindran lloc i que vam elaborar per tal que les entitats en poguéssiu fer difusió a través dels vostres webs i altres eines digitals que utilitzeu. Es tracta que a través dels diferents canals digitals que disposeu arribi al màxim de persones possible.

US HI ESPEREM!!!


Una salutació cordial

Consell Municipal d'Immigració de Barcelona
Passeig Sant Joan, 75
08009 Barcelona
Tel. 93 2564628
consellimmigracio@bcn.cat
www.bcn.cat/novaciutadania

0 comentarios:

Publicar un comentario